vineri, 23 noiembrie 2012

Lenjerii de pat Casa New Concept - Home Textile




Lenjeriile de pat de lux sunt, probabil, una dintre putinele indulgente pe care ni le permitem chiar si in vremuri de recesiune. Printre colectiile de lenjerii de pat de lux face parte si brand-ul Casa New Concept - Home Textile.


Colectiile de lux de lenjerii de pat Casa New Concept - Home Textile includ 1020 de coli fire conta din bumbac egiptean pur. Acest lucru inseamna ca bumbacul utilizat  este format din fire de bumbac lung discontinuu, care da o calitate de catifelare deosebita la aceasta linie de lenjerii de pat de lux. Colectia Casa New Concept - Home Textile include toata gama pentru pat special conceputa pentru luxul dumneavoastra, si anume acela de a avea un somn odihnitor si linistitor. Colectia include fete de perna, cearceaful de pat si cearceaful de pilota minunat concepute cu diverse modele florale, modele geometrice sau simple, intr-o singura culoare pentru a crea incaperi elegante, moderne sau romantice.

Avantajele de a dormi pe o lenjerie de pat din bumbac sunt multe. In primul rand, aceasta este o tesatura moale si neteda - ceea ce inseamna ca, in timpul verii, puteti fi sigur ca cearceaful de pat nu se va agata de corpul tau, indiferent cat de mult transpiri! In al doilea rand, aceasta este o tesatura organica, ceea ce inseamna ca nu au fire sintetice din fibre care sa se lipeasca vreodata de corpul dumneavoastra. In al treilea rand, este usor de spalat, la temperatura maxim 40 grade C, este perfect doar sa-l pastrati curat. Un cuvant de precautie aici, daca sunt cumparate lenjerii de pat care vin in diverse culori, nu uitati sa urmati instructiunile de spalare cu atentie pentru pastrarea acelorasi culori multa vreme.


Instructiuni generale de intretinere a lenjeriilor de pat Casa New Concept- Home Textile:

  • Lenjeriile de pat se spala cu apa calduta, nu mai mare de 40 de grade. Nu este nevoie de apa fierbinte.
  • Selectati cu atentie programul de spalare la masina, alegeti unul "bland". Lenjeriile de pat nu se murdaresc foarte tare.
  • Utilizati programul de clatire suplimentara in scopul de a elimina orice reziduu de detergent.
  • Folositi mai putin detergent decat de obicei. De fapt, ai nevoie doar de aproximativ o jumatate din cantitatea de detergent recomandata pe eticheta.
  • Evitati utilizarea inalbitorilor, deoarece se strica tesatura.